X

ZDRAVO, MI SMO MPOWERD

Podjetje MPOWERD je podjetje iz New Yorka, ki ustvarja inovativne in cenovno dostopne solarne svetilke, ki ljudem v življenja prinašajo svetlobo z zeleno energijo.
O nas

KAJ POČNEMO

Leta 2012 je podjetje ustvarilo Luci®, napihljivo solarno svetilko, s ciljem narediti cenovno dostopen in okolju prijazen produkt, ki bi ga ljudje uporabljali v kakršnikoli situaciji – od kampiranja do vrtne zabave, pa do uporabe ob izpadu električne energije.
Luci za svoje delovanje uporablja vir, ki je dostopen vsem na našem planetu – sonce. Napredek na področju obnovljivih virov nam je omogočil, da moč sonca uporabimo v napravi, ki se prilega vsaki dlani.
O nas

ZAKAJ TO POČNEMO

Z Luci ciljamo na nekaj, kar je precej večje od samega udobja. Moč želimo dati 1,5 miljardi ljudem, ki živijo brez električne energije v razvijajočih se državah. Zato je nastala svetilka, ki je čista in varna – čisto nasprotje strupenim in dragim kerozinskim svetilkam, od katerih so odvisni mnogi – ker se življenje ne konča, ko sonce zaide.
O nas

KAKO POMAGAMO

Podjetje MPOWERD je bilo ustanovljeno na vzdržljivem poslovnem modelu, ki omogoča dobavo varnih in energetsko čistih solarnih svetilk ljudem v razvijajočih se državah po ceni, ki si jo lahko privoščijo.
O nas

Temu poslovnemu modelu se je pridružilo tudi podjetje Rosoft - ekskluzivni uvoznik in distributer podjetja MPOWERD za Adriatik regijo, ki na omenjenem območju pomaga pri filozofiji podjetja MPOWERD.